Erbjudanden & Produktmärken

 

Produkterbjudande

 

Produktmärken
På salongen hittar ni produkter från Montibello, Keune samt Baldacci till försäljning.

 

Baldacci
Olaplex är en unik och patenterad molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar.
Beroende på vem som ska använda Olaplex så finns det olika produkter.
No.1 Bond Multiplier, No.2 Bond Perfector, No.3 Hair Perfector.
Alla dessa produkter innehåller Olaplex patenterade molekyl. No.1 och No.2 är salongsbehandlingar och No.3 kan du som kund underhålla håret med hemma.
Nyhet på salongen är Olaplex No.4 och No.5 som är schampo och conditioner! Schampot och conditioner innehåller fuktgivande ingredienser som gör att håret får en optimal fuktnivå. 

Olaplexbild2

Malibu C
Malibu C bygger på att skapa välmående hår med hjälp av C-vitamin. Den unika formulan baseras på antioxidanter som tar bort alla orenheter och beläggningar på håret. Håret utsätts ständigt för oxidativa ämnen: bl.a. i luften runt omkring oss och i duschvattnet, som innehåller skadliga mineraler och metaller. Malibu C avlägsnar dessa på ett skonsamt sätt. Perfekt för dig med egen brunn eller gamla rör i huset!

IMG_3389IMG_3390IMG_3391

Montibello
Treat naturtech är Montibellos vårdande serie, här hittar du schampon, inpackningar, conditioner samt leave-in produkter till ditt hår och hårbotten. Dessa produkter är fria från parabener och sulfater.

Decode är Montibellos stylingserie, sortimentet som erbjuder bl.a flertal hårsprayer, mousser och vaxer.

Montibello decode20e0514bd909d75fb3d922de2e94fb05b_L

 

Keune
Care Line är Keunes vårande serie som ger näring till hårstråt och balanserar hårbottens funktion med hjälp av essentiella mineraler. I Care Line serien säljer vi produkter till olika hårtyper och hårbottenproblem.

Design är Keunes stylingserie, ett brett sortiment som erbjuder stylingprodukter till de flesta önskemål. 

IMG_3387

 

Emite Make Up
Smink från Emite Make Up. Vi har en fantastisk BB cream i 3 olika nyanser och 2 olika primers. En kombination av hudvård och smink i ett. De återfuktar huden, suddar ut brister och ger huden en naturlig lyster. Pris 340 kr.

Kom in för att testa och kika på produkterna!

EmiteLogga
IMG_1948