Om oss

Camilla Dahlin har jobbat som frisör sedan 2012 efter att ha utbildat mig på St: Eskils gymnasium. Får jag välja klipper jag helst en kort frisyr eller slingar en balayage i ett längre hår! Med andra ord; jag gillar variationen som yrket ger. Sedan september 2019 är det jag som äger Salong Beauty.

Cathrine Dahlin har också utbildat mig på St: Eskils gymnasium, jag gick ut 2015. Jag jobbar med både långa och korta hår, sätter också in löshår!

Karin Wadman det är jag som ägt Salong Beauty sedan augusti 1990. Jag är utbildad på det ”gamla” sättet som trainee/lärling på en salong och därefter erhållit gesällbrev. Under årens lopp har jag utbildat flera frisörelever och även arbetat på St: Eskils gymnasium och undervisat blivande frisörer.
1 september 2019 tog Camilla Dahlin över Salong Beauty och jag hyr numera en stol på salongen.

Anna Rosen har jobbat som frisör sedan 2013. Har jobbat på lite olika ställen och städer men har jobbat längst i Enköping där jag hade möjlighet att göra mina trainee timmar som anställd och har Gesällen sedan 2018. Fr.o.m 1/8 2022 jobbar jag heltid på Salong Beauty.

Ingela Dahlborg Nu har jag gått i pension och jag tackar så hjärtligt för alla gratulationer och fina ord från er kunder!