Om oss

*Gruppbild kommer*

Karin Wadman det är jag som ägt Salong Beauty sedan augusti 1990. Jag är utbildad på det ”gamla” sättet som trainee/lärling på en salong och därefter erhållit gesällbrev. Under årens lopp har jag utbildat flera frisörelever och även arbetat på St: Eskils gymnasium och undervisat blivande frisörer.
1 september 2019 tog Camilla Dahlin över Salong Beauty och jag hyr numera en stol på salongen.

Camilla Dahlin har jobbat som frisör sedan 2012 efter att ha utbildat mig på St: Eskils gymnasium. Jag tycker det är kul att jobba med både långa och korta hår! Förutom frisera hår sätter jag även in hårförlängning med olika fäste. Som ni läste ovan är det numera jag som äger Salong Beauty och jag är för tillfälligt mammaledig och planerar att jobba juni-augusti -20!

Cathrine Dahlin är syster till Camilla. Jag har jobbat som frisör sedan 2015 efter att även jag också utbildat mig på St: Eskils gymnasium. Jag jobbar med både långa och korta hår, sätter också in löshår!
Vill du boka en balayage eller foilayage är det till mig eller Camilla du kan boka, det är mest vi två som gör dessa behandlingar.

Ingela Dahlborg jag är utbildad herrfrisör och har tidsbokning tisdagar – torsdagar 9.00 – 18.00.